Кано ЗИП систем – комплетно нов систем за греење

Кано Инжинеринг внесува комплетно нов систем за греење кој е идеален и наменет е само за едноцевните системи (до 110 квадрати) или за двоцевни системи во помали деловни простории (до 50 квадрати максимум). Така сега сите кои се приклучени на топлификација (градско парно), или пак имаат некаква потреба од издвојување на своето парно (спрат од куќа, дел од стан) а…

Прочитај повеќе

Електронски табли

Кано Инжинеринг внесе новина во изведбата на Кано системите. Новината е во електронските табли. После подолг период на тестирање, одлучивме да истапиме со 2 типа на електронски табли. И двата типа се комплетно бесшумни, тивки долготрајни а едниот тип е и со напонска контрола. Како и досега, така и одсега, остануваат во продажба досегашните проверени табли, а доколку се одлучите…

Прочитај повеќе