ЦЕЛОСЕН ИЗГЛЕД

КОТЛАРИ – СОНДИ

ТАБЛИ – КОНТРОЛЕРИ НА МОНТИРАНИ СИСТЕМИ ВО СТАНОВИ ИЛИ ПОДРУМИ ВО КУЌИ

ВНИМАНИЕ!!! на сликите подоле ке видите активни табли-контролери, кои се проверени низ годиниве. Започнувајки од 01.02.2012 Кано инжинеринг внесува новитет, т.е. ЕЛЕКТРОНСКИ табли-контролери. предноста на овие табли е нивната комплетна бесшумност, и висока издржливост која според досегашните наши тестирања покажаа дека се далеку по издржливи и моќни. Како досега, така и одсега, Кано системите се нудат со досегашните табли, за електронските табли се доплаќа, само за разликата при стартна инвестиција. Доколку некој од досегашните клиенти сака да ја смени постоечката табла со електронска, ке добие конкретна понуда.